Columbus Day - vyprodeje, Novy Affiliate Program

ZasilkovaSluzba.com <queue@zasilkovasluzba.com> 9. října 2010 17:58
Vážení zákazníci a přátele Zásilkové služby,
dolar nám klesl na rekordní minima ve vztahu ke Koruně i Euru a tím nám dal najevo, že v Americe je ještě levněji než doposud. A jelikož prognostici tvrdí, že to dlouho nevydrží, je třeba těch úžasných cen využít k již předvánočním nákupům. A je to důvod o to pádnější, že:

-------------

11.10 je v USA federální svátek Columbus Day

Což znamená, že tento víkend včetně pondělka probíhají masové výprodeje ve většině velkých online obchodů. Jako tradičně jsme Vám na serveru Obchody.US připravili ochutnávku z těchto akcí a aktuální slevové kupóny pro Vaše nákupy.

-------------

Affiliate program - vydělejte se Zásilkovou službou

Dne 10.10.2010 ve 20:10 pacifického času startuje dlouho očekávaný affiliate program Zásilkové služby. Do programu jsou automaticky zařazeni všichni stávající klienti Zásilkové služby. V uživatelské administraci najdete novou položku vrchního menu a pod ní veškeré informace o programu.

Pokud se zmíníte o Zásilkové službě, přidáte do odkazu svůj unikátní znak a někdo jiný na tento odkaz klikne, zaregistruje se u nás a provede platbu za schránku, získáte na svůj účet automaticky 5 USD. Za každého, kdo tento odkaz použije. Také jsme pro Vás připravili pro začátek několik reklamních bannerů a dokončujeme reklamní karusel, kterým můžete vložit do svých stránek nejnovější nabídky z Obchody.us.

===========================

Pro ty z Vás, kdo jste u nás pár měsíců nebyli připomínáme, že schránky mají již od května 2009 novou adresu:
1461 San Mateo Ave, South San Francisco, CA 94080

Pokud je Vaše schránka prázdná a delší dobu expirovaná, konzultujte přes novou zákaznickou podporu uvnitř uživatelské administrace úpravu její expirace. Naši poradci Vám ochotně vyjdou vstříc.

Tešíme se na brzkou shledanou na našich stránkách.

Děkujeme za Váš čas a přejeme Vám příjemný den.
Váš Tým Zásilkové služby



P.S. Tento email Vám byl zaslán na emailovou adresu pepiczechs@gmail.com, kterou jste použili k registraci na serveru ZasilkovaSluzba.com. Pokud si nepřejete odebírat naše zpravodaje, přihlašte se k účtu a napište nám do zákaznické podpory. Děkujeme za pochopení.