Cerny patek - nejvetsi vyprodeje v USA

ZasilkovaSluzba.com <queue@zasilkovasluzba.com> 22. listopadu 2010 9:32


Vážení zákazníci a přátelé Zásilkové služby,
je nejvyšší čas na předvánoční nákupy. Tento týden je Díkůvzdání a s ním přichází vrchol nákupní sezóny v celém roce a tím je Černý pátek.

Připravte se na megavýprodeje v noci ze čtvrtka na pátek, u Vás v páteční ráno, přesně v 9.00. Tento pátek je Černý pátek a půlnocí ze čtvrtečního díkuvzdání začíná největší výprodejová akce roku - pátek, sobota, neděle a pondělí jsou pak vyhrazeny těm nejlepším nákupům za nejnižší ceny. Na serveru Obchody.US Vám tradičně přinášíme ty nejšťavnatější nabídky a navíc denně aktualizujeme i sekci slevových kupónů a kódů pro ještě výhodnější nákupy.

-------------

Pro asistované nákupy je třeba si převést prostředky nejpozději do středy na naše účty, neboť ve čtvrtek mají banky v USA zavřeno. Pokud nemáte účet v ČSOB nebo Raifce, pak doporučujeme spložit prostředky na přepážce banky, aby byly připsány na Váš účet tentýž den. A nebo můžete využít okamžitého převodu přes Paypal, pokud tam vlastníte účet.

Asistované nákupy budou prováděny ve čtvrtek, pátek, sobotu i neděli, tak rychle jak jen bude možné, abychom předešli vyprodání objednaného zboží.

===========================

Pro ty z Vás, kdo jste u nás pár měsíců nebyli připomínáme, že schránky mají již od května 2009 novou adresu:
1461 San Mateo Ave, South San Francisco, CA 94080

Pokud je Vaše schránka prázdná a delší dobu expirovaná, konzultujte přes novou zákaznickou podporu uvnitř uživatelské administrace úpravu její expirace. Naši poradci Vám ochotně vyjdou vstříc.

Tešíme se na brzkou shledanou na našich stránkách.

Děkujeme za Váš čas a přejeme Vám příjemný den.
Váš Tým Zásilkové služby