Leden - za kompy vlezem a nakoupime v Americe, nez nam zvednou bezcelni limity :)


Vazeni klienti a pratele Zasilkove sluzby,
zdravime rovnez klienty Shopguru, kteri se k nam letos pripojili. Ahooj :) V novem roce Vam prinasime nas prvni lednovy zpravodaj.

VYPRODEJ: Tento vikend nas cekaji povanocni vyprodeje v prvnim prodlouzenem vikendu tohoto roku, navic kurz dolaru se nam opet zvyhodnuje, to je idealni konstelace na to udelat sobe a svym blizkym trochu radosti.

Server Obchody.US Vam prinasi to nejzajimavejsi, co jsme pro Vas v online obchodech objevili a zaroven pro Vas mame celou hromadu aktualnich slevovych kuponu na slevy az 50%, ktere muzete pouzit pro doladeni Vaseho nakupu do naproste dokonalosti.

-------------

PONDELI: V pondeli 17.1. budou Zasilkove sluzby ochromeny pouze na Asistovane nakupy, tedy pokud se chystate vyuzit teto sluzby, pak vezte, ze je treba si slozit penize do banky jeste v prubehu patku nebo provest prevod na ucet pres Paypal.

-------------

POLONEZ: pokud jste si jeste neuzavreli svoji velkou zasilku na lednovou kontejnerovou prepravu pres Polonez Parcel, tak mate v tento patek posledni moznost.

===========================

Pro ty z Vas, kdo jste u nas par mesicu nebyli pripominame, ye schránky maji jiz od kvetna 2009 novou adresu:
1461 San Mateo Ave, South San Francisco, CA 94080

Pokud je Vase schranka prazdna a delsi dobu expirovana, konzultujte pres novou zakaznickou podporu uvnitr uzivatelske administrace upravu její expirace. Nasi poradci Vam ochotne vyjdou vstric.

Tesime se na brzkou shledanou na naaich strankach.

Dekujeme za Vas cas a prejeme Vam prijemny den.
Vas Tym Zasilkove sluzby