Presidents Day - vyprodeje, posledni sance na nakup v USA pred snizenim celnich limitu


Vazeni klienti a pratele Zasilkove sluzby,
vzhledem k tomu, ze je v pondeli svatek, prinasime Vam unorovy zpravodaj jiz dnes.

VYPRODEJ: V pondeli slavi USA svatek Den prezidentu a to znamena, ze prichazeji opet vyprodeje, slevy a vyhodne nakupy. Je to navic posledni moznost pri nakupech vyuzit bezcelniho limitu cca 190 USD na zasilku v Ceske Republice, ktery bude snizen dnem 31.3. na cca 30 USD. Akorat to tak vychazi, aby nakupy stacily dorazit do schranky a Vy jste si vypravili Vase balicky do poloviny brezna na cestu domu.

Server Obchody.US Vam jiz tradicne prinasi to nejzajimavejsi, co jsme pro Vas v online obchodech objevili a zaroven jsme pro Vas od prodejcu ziskali nekolik desitek slevovych kuponu na slevy az 50%, ktere muzete pouzit pro doladeni Vaseho nakupu do naproste dokonalosti.

-------------

PONDELI: V pondeli 21.2. budou Zasilkove sluzby omezeny pouze na Asistovane nakupy, tedy pokud se chystate vyuzit teto sluzby, pak vezte, ze je treba si slozit penize do banky jeste v prubehu patku nebo provest prevod na ucet pres Paypal.

-------------

ZPROSTREDKOVANI PLATEB ZA AUKCE: ve zkusebnim provozu opet spoustime zprostredkovani plateb za aukce. Pokud Vam americky prodejce na eBay odmita platbu za aukci, nebo nesplnujete nektere jeho podminky, muzete ji provest nasim prostrednictvim. Platby provadime pres v USA vystavene platebni karty, americky Paypal, australsky PayMate, USPS Money Order, cashiers check vystaveny americkou bankou, do Kanady muzeme nabidnout jeste International Money Order.

Zadost zadavate standardne otevrenim noveho pripadu v zakaznicke podpore. V zadosti uvedte cislo aukce, Vase uzivatelske jmeno na eBay, castku k platbe a vybrany zpusob platby. Poplatky za tuto sluzbu jsou 3% z castky k uhrade, minimalne vsak 3 USD. Detailni informace k teto sluzbe prineseme v clanku pristi tyden.

-------------

POLONEZ - ZMENA UCTOVANI: od unora meni Polonez zpusob zuctovani u zasilek s hmotnosti nad 70 lbs, priplatek za nadvahu je nove stanoven na 1 USD za kazdou jednu libru nad 70 lbs, tedy za balik 140 lbs zaplatite nove 70 lbs priplatek (drive pouze 30 USD). Vsechny zasilky se tedy snazime drzet pod hranici 70 lbs a pokud je zasilka vetsi, rozdelujeme ji automaticky na dve ci vice pomernych zasilek pod touto hranici, abychom Vam usetrili zbytecne naklady.

Uzaverka unoroveho Polonezu byla prepravcem posunuta na patek 25.unora. Pokud mate ve schrance velke baliky, mate jeste tyden cas na jejich kompletaci a uzavreni.

===========================

Pro ty z Vas, kdo jste u nas par mesicu nebyli pripominame, ye schránky maji jiz od kvetna 2009 novou adresu:
1461 San Mateo Ave, South San Francisco, CA 94080

Pokud je Vase schranka prazdna a delsi dobu expirovana, konzultujte pres novou zakaznickou podporu uvnitr uzivatelske administrace upravu její expirace. Nasi poradci Vam ochotne vyjdou vstric.

Tesime se na brzkou shledanou na naaich strankach.

Dekujeme za Vas cas a prejeme Vam prijemny den.
Vas Tym Zasilkove sluzby