27-30.5. vyprodeje v USA, Zprostredkovani plateb, Novy ucet ve FIO


Vazeni klienti a pratele Zasilkove sluzby,
Jsme prave na zacatku prodlouzeneho vikendu, ktery konci federalnim svatkem Memorial Day v pondeli. A to znamena VYPRODEJE A SLEVY! Idealni prilezitost pripravit se na prazdniny a poridit si vyhodne plazove osusky, koupaci boty Crocs, znackove slunecni bryle, saticky na plaz, apartni kloboucky, nafukovaci kruhy, vodni skutry a samoopalovaci kremy, kdyby nas leto vypeklo :)

Tipy na nakupy muzete tradicne najit na OBCHODY.US. Zaroven probehla velka aktualizace slevovych kuponu na tento vikend, pokud byste meli naladu nebo chut si udelat radost

-------------

NOVY UCET: FIO BANKA

Pokud mate ucet ve FIO bance, ktera neuctuje ani mesicni poplatky, ani poplatky za bankovni prevody, pak jiste ocenite, ze i Zasilkova sluzba tam ma novy ucet a to v Ceske i Slovenske republice! Cisla uctu najdete zde. Vsechny ostatni bankovni ucty zustavaji nadale v platnosti.

-------------

VAT BUSTER : ROZDELOVANI ZASILEK

Pokud nakupujete obleceni a obuv pro sebe i sve ratolesti v USA, pak Vam jiste zvedne naladu nove uvedena sluzba VAT Buster, ktera resi dovoz obleceni s mensi nakupni hodnotou bez cla a DPH.

Rozlozenim Vaseho nakupu a odeslanim v mnoha malych zasilkach za jedno postovne a jedny poplatky muzete usetrit a dostat se pod novy bezcelni limit, presto jak nizky je.

Urcite ctete na strance http://www.zasilkovasluzba.com/v2/shipping-split.php.

-------------

ZPROSTREDKOVANI PLATEB ZA AUKCE

Nove nabizime sluzbu zprostredkovani plateb za aukce eBay. Pokud nesplnujete nekterou podminku prodejce nebo nemuzete provest platbu, jsme pripraveni Vam kdykoliv pomoci.

Platby provadime pres americky ucet Paypal, australsky Paymate, platebni karty, cashiers check, money order. Pokud potrebujete uhradit vydrazenou aukci nebo chcete nakoupit v aukci a nemate ucet, jsme tu pro Vas.

DetailnĂ­ informace naleznete na strance http://www.zasilkovasluzba.com/v2/payments-auctions.php.

-------------

PREDPLATNE AMERICKYCH CASOPISU

Bez poplatku si muzete predplatit nektery ze 300 vybranych oblibenych titulu s moznosti zasilani po jednom, v obalkach po sesti nebo v krabicich po dvaceti na svoji domaci adresu. Na casopisech z USA muzete dokonce postavit svuj novy byznys.

Vice informaci na http://www.zasilkovasluzba.com/v2/magazine-subscriptions.php.

-------------

POLONEZ : UZAVERKA V UTERY 31.5.

Jak nam bylo prave oznameno spedici, nejblizsi uzaverka Polonezu je pristi utery 31.5. Vetsi zasilky si tedy muzete pres prodlouzeny vikend sestavit a uzavrit.

-------------

TWITTER: Muzete nas sledovat rovnez na Twitteru, kde publikujeme prubezne zpravy z Tydne divu i dalsi pripravovane akce. Naladte si nas na http://twitter.com/#!/zasilkovasluzba

===========================

Pro ty z Vas, kdo jste u nas par mesicu nebyli pripominame, ze schránky maji jiz od kvetna 2009 novou adresu:
1461 San Mateo Ave, South San Francisco, CA 94080

Pokud je Vase schranka prazdna a delsi dobu expirovana a nebyla automaticky konvertovana, pozadejte pres zakaznickou podporu o zmenu na novy ucet Standard. Nasi poradci Vam ochotne vyjdou vstric.

Tesime se na brzkou shledanou na nasich strankach.

Dekujeme za Vas cas a prejeme Vam prijemny den.
Vas Tym Zasilkove sluzby