kurzy měn: USD - americký dolar 1USD =  0.92EUR,   24.03CZK
Zásilková služba   |    přihlásit   |   registrovat  |  kontakt
status text
Oběžník č.58 - Martin Luther King víkend
- počasí v Oregonu - návrat přepravce Fedex IMS
rozesláno 14.1.2017.

Vážení přátelé Zásilkové služby,

rok se sešel s rokem a máme tu zase leden a s ním i první svátek, v pondělí 16. ledna slavíme v USA Den Martina Luthera Kinga. S prodlouženým víkendem jsou spojeny zimní výprodeje a samozřejmě slevy v online obchodech. Ideální příležitost nakoupit zimní oblečení, ať už nakupujete pro svoji rodinu nebo zboží k dalšímu prodeji, protože v Evropě se zima zdrží rozhodně déle.

PRO VAŠE NÁKUPY POUŽÍVEJTE POUZE SKLAD V MILWAUKIE VE STÁTĚ OREGON (PDX).
Při nákupech v rámci USA na tuto adresu neplatíte sales tax (obdoba DPH).
Provoz sklad v South San Francisku byl ukončen k 31.12.2016..

Nechte se inspirovat nabídkami a slevovými kupóny na serverech www.dealigg.com a www.dealsplus.com.

Sklad Zásilkové služby bude mít, stejně jako ostatní instituce a spedice v pondělí zavřeno, ale bude v provozu služba Asistovaných nákupů. Vše se vrátí do normálu v úterý 17.1.


Aktuální informace v Novém roce

Příjem zásilek a skladování v South San Francisku bylo ukončeno.

Tento sklad v Kalifornii posloužil k plynulému přechodu do nového velkého skladu v Milwaukie ve státě Oregon. Nadále bude tato pobočka sloužit pouze k příjmu zásilek od místních zákazníků pro Polonez Parcel a DHL. Změňte si prosím všechny adresy uložené v online obchodech a na eBay na 5409 SE International Way Suite A, Milwaukie, Oregon 97222.


Zimní počasí v Oregonu

Trochu nás překvapilo počasí v uplynulém týdnu. A nejen nás, ale i celý Portland, když se jeden den změnilo celé město v kluziště ( video na facebooku> ), aby následně přes noc napadlo 40cm sněhu ve měste, ve kterém obvykle nesněží. To způsobilo problémy se vůbec do skladu dostat, nejen pro nás, ale i pro všechny doručující spedice, pročež jsme měli dva dny zavřeno. Nyní jsme už na další kalamitu lépe připraveni. V úterý by mělo být doručeno velké množství zásilek, které se kvůli kalamitě zasekly v tranzitu.


Od 1.února se do nabídky přepravců vrací Fedex IMS

Pamětníci budou vědět. Jedná se o ekonomickou službu zasílání drobných zásilek do hmotnosti 4 lbs (2kg). Zásilky doručí Fedex až do země určení, v tomto případě České nebo Slovenské republiky a dále doručení přebírá Česká, resp. Slovenská pošta. Výhodou je především cena, která je účtovaná, narozdíl od nového ceníku USPS First Class po půllibrových inkrementech. Cena za libru je $7.50, za nejlevnější zásilku do čtvrt kila tak zaplatíte poštovné jen $3.75.

Rovněž dojde od 1.2. ke snížení poplatků za přeposlaní jedné zásilky přes Fedex IMS s hmotností do jedné libry z $9.90 na $5.90. Služba je ideální pro drobné zásilky s bezcelní hodnotou a časopisy. Bude opět ekonomické si přeposílat i jednotlivá čísla časopisů. Rovněž dojde k oživení dřívě populární služby VAT Buster.

Doba doručení je cca dva týdny. Jediná nevýhoda je, že zásilky nemají tracking a není možné je pojistit.



V zimních měsících pro Vás chystáme ještě celou řadu příjemných překvapení a novinek.

Děkujeme za Vaši dosavadní přízeň a těšíme se na shledání s Vašimi zásilkami i v Novém roce 2017.

Váš oddaný tým Zásilkové služby.


Neakceptuje Vámi vybraný obchod platbu kartou?
Využijte naší službu Asistovaného nákupu.
Pro asistovaný nákup můžete využít převody v rámci FIO banky na náš FIO účet nebo převést platbu přes Paypal.

Nákupní pohotovost pro Asistované nákupy bude v pondělí v akci.




© 2005-2024 Zásilková služba - Všechna práva vyhrazena O nás